FarmDigital news

Workshop FarmDigital 19 januari 2016 (Dutch)

Author: Content Manager/Tuesday, January 12, 2016/Categories: Farm digital

Graag nodigen wij u uit deel te nemen aan de workshop FarmDigital voor Solution Providers. 

FarmDigital is een samenwerkingsverband tussen Tuinbouw en Agri & Food. 

Binnen FarmDigital werken diverse keten-organisaties zoals telers, boeren, handelaren, auditors, certificeerders, retail, bankensector met DLO-onderzoekers aan:
 
Standaardisering van teeltinformatie.
Een prototype van een internationaal online certificeringsplatform voor agrarische ondernemers.
 
In dit project wordt informatie-uitwisseling voor certificering gestandaardiseerd (door o.a. aanpassing van het eCrop-bericht). Ook worden business modellen ontwikkeld om toekomstig gebruik van een onafhankelijke certificeringsplatform mogelijk te maken (b.v. wie is er verantwoordelijk voor de gegevens, het gebruik en de financiering van het platform). 
De interactie tussen ketenpartijen wordt gestructureerd en hergebruik van certificeringsgegevens wordt mogelijk gemaakt. Daarnaast worden de juridische en financiële aspecten in kaart gebracht.

 

Belangrijk is dat FarmDigital resultaten oplevert die daadwerkelijk in de praktijk gebruikt worden. 
 
Graag willen we u informeren over de resultaten tot nu toe. We willen met u van gedachten wisselen over de mogelijkheden de resultaten van FarmDigital in uw dagelijkse praktijk in te zetten. Hoe ziet de toekomst van certificering eruit? Wat voor informatie heeft de meeste waarde en voor wie?
 
Dinsdagmiddag 19 januari 2016 organiseert Farm Digital hiertoe een workshop voor Solution Providers. U bent van harte welkom om deel te nemen aan een workshop. Aanmelden kan door een mail te sturen naar steffens@frugicom.nl. Deelname is kosteloos. 
 
Vanuit het project en vanuit de projectpartners (auditors, certificeerders, retail) zullen presentaties en/of workshops worden aangeboden.

Graag tot ziens op 19 januari. Klik hier voor de voorlopige agenda. 

 

Print

Number of views (1294)/Comments (0)